بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

۲۹ شهید ماحصل قتل‌عام جدید رژیم صهیونیستی در جنوب غزه

بر اثر حمله رژیم صهیونیستی به مدرسه آوارگان در جنوب غزه، تا این لحظه ۲۹ فلسطینی شهید و چندین تن دیگر زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۱۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 09
کد خبر: ۲۴۹۱۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع محلی و پزشکی سه شنبه شب گزارش کردند ارتش رژیم صهیونیستی مدرسه «العوده» را در شرق شهر خان‌یونس در جنوب غزه که در آن آوارگان پناه گرفته بودند، بمباران کرد که بر اثر آن دستکم ۲۷ فلسطینی شهید و چند تن دیگر نیز زخمی شدند.

ارتش رژیم صهیونیستی برای دومین بار منطقه «دوار ابوحمید» را در خان‌یونس هدف قرار دادند که بر اثر آن چند تن شهید و زخمی شدند.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه اعلام کرد رژیم صهیونیستی پس از ارتکاب شش قتل‌عام در اردوگاه‌های مرکزی غزه، قتل‌عام در خان‌یونس را مرتکب شد و تعداد شهدا طی ساعات گذشته به ۶۰ تن رسید که بیشتر آنها زن و کودک هستند.

این نهاد اعلام کرد رژیم صهیونیستی در حالی این جنایت را مرتکب شد که سیستم بهداشتی را منهدم و بیمارستان‌ها را تخریب کرده است و کادر پزشکی و اتاق‌های عمل جراحی به دلیل کمبود لوازم پزشکی و بهداشتی، بسته بودن گذرگاه‌ها به روی بیماران و زخمی‌ها و عدم واردات سوخت و نیز در سایه فاجعه انسانی و بهداشتی تحت فشار هستند.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه ضمن محکومیت این قتل‌عام وحشتناک، رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا را مسئول کامل تداوم قتل‌عام‌های وحشیانه علیه مردم غزه دانست.

این نهاد از جامعه جهانی، سازمان ملل، سازمان‌های مختلف بین‌المللی و همه کشور‌های آزاده خواشت رژیم اشغالگر و دولت آمریکا را برای توقف جنگ غزه تحت فشار قرار دهند.

جنبش حماس نیز این قتل‌عام را در ادامه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی تروریست علیه مردم غزه دانست و از همه شهر‌های جهان خواست برای محکومیت این نسل‌کشی راهپیمایی خشم راه‌اندازی کنند.

این جنبش از مردم کرانه باختری نیز خواست به انواع و اشکال مختلف با دشمن جنایتکار درگیر شده و شرکت در نبرد طوفان الاقصی را تا زمان بیرون راندن رژیم صهیونیستی از سرزمین فلسطین به حد اعلی برسانند./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر